Ízig vérig skandináv!

Pt Skandic

És ha már az előbb a minimál stílus tapétáiról beszéltünk, hadd kápráztassunk el a Prestigious Skandic kollekciójával, mely natúr színeivel és természetes hatású anyagaival tökéletes kiegészítője lehet az Atlas Allure tapétáinak.

Az örökzöld Skandinávia nem csak a rénszarvasok és fenyőfák hazája, hanem az európai lakáskultúra fellegvára is, mely letisztultságával és modern eleganciájával tartós értékeket hordoz: kiváló minőség, a natúr színek használata és a textúrák gazdagsága jellemzi a skandináv otthonokat. Az északi lakáskultúra ihlette a Pt Skandic kollekcióját, melynek különlegessége, hogy a finom textúrájú anyagok csupán egy-két, a skandináv miliőt megelevenítő színvilágban tűnnek fel, felerősítve ezáltal a kollekció egységét.

Pt SkandicA Skandic kollekció középpontjában a textúrák kifinomult játéka áll: 15 eltérő textúráltságú – halszálka, pöttyös, négyzethálós és damaszk mintával tarkított – anyag alkotja a kollekciót, melyek egyaránt használhatóak dekorfüggönynek és bútorszövetnek is, ily módon tökéletesen alkalmas a komplett enteriőr felöltöztetésére. Kiegészítésként izgalmas díszpárnák tervezhetőek belőlük, melyek segítségével kiemelhető az enteriőr különleges szépsége.

Szeretnéd élőben is látni a Pt Skandic textileket? Gyere el bemutatótermünkbe (1117 Budapest, Nádorliget u. 8/d) és ismerkedj meg a lenyűgöző kollekció anyagaival!

Hozzászólások lezárva