Újra divatban a flokkolt tapéták

A flokkolás, vagy más szóval műbársonyozás újra divatját éli a tapéták világában. A bársony felülettel ellátott tapéták iránti rajongásról árulkodik a Graham&Brown legújabb tapéta kollekciója, mely világhírű designerek csodálatos tervei alapján készült.

A műbársonyozás eljárása eredetileg Kínából származik, mára már azonban a flokkolás Európa szerte elterjedt technológia, melynek során a bársonyhoz hasonló tapintású műszálas anyagot visznek fel a kiválasztott felületre. A flokkolás a tapétagyártás területén is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, melynek eredményeképpen a tapéták bársonyos mintázata és a puha felülete látványos és fényűző külsőt kölcsönöz az enteriőr számára.

A Graham&Brown legújabb kollekcióját világhírű designerek különleges tapéta mintái alkotják: Barbara Hulaniczki tapétáit az egyedi mintavilág (koponyák, varjak, boszorkányok stb.) motívumai jellemzik, melyek különlegességét a flokkolt felület még inkább kiemeli. A klasszikus mintákat jelenítik meg újszerű külsőben Laurence Llewelyn-Bowen tapétái, melyek egyediségét az élénk színválasztás biztosítja: a hagyományos fekete mintázat mellett a vörös és pink bársony dekorálja Llewelyn-Bowen tapétáit. A Graham&Brown Flock kollekciójában Marcel Wanders és Julian MacDonald legújabb tapétái is megtalálhatóak, melyeknek luxus hatást kölcsönöznek az egyedi minták (repkedő tündérek, kavargó kulcsok) és a bársonyos felület.

Ha igazán egyedi tapétát keresel, látogass el bemutatótermünkben és tekintsd meg élőben is a Graham&Brown flokkolt tapéta különlegességeit!

Hozzászólások lezárva