50 éve öltözteti falainkat a Jannelli&Volpi

Idén ünnepelte 50 éves fennállását az exkluzív tapéta különlegességeket forgalmazó olasz Jannelli&Volpi. Izgalmas felületek, egyedi minták használata jellemzi a Jannelli fantasztikus, trendformáló tapéta kollekcióit, melyek kifinomult designja szemet gyönyörködtető látványt nyújt az enteriőrben.

Az 50 éves jubileum tiszteletére mi is emlékezzünk meg a Jannelli néhány tapéta különlegességéről, melyek méltán emelik az olasz céget a világ tapétagyártóinak élvonalába. Az idei újdonságok egyik különlegessége a 901-es kollekció, melyben a klasszikus motívumok egyediségét a különleges felületek adják, hiszen a kollekcióban a textil tapétákat a fémes hatást keltő csillogó felületi kikészítések egészítik ki. A textúra és a hozzá választott színek (arany, ezüst, fekete) egyaránt a tapéták luxusértékét növelik.

A kollekció különlegessége, hogy harmonikusan egyesíti a klasszikus és modern motívumokat és felületeket: a textil tapéták mellett a tapéta kollekcióban feltűnnek a rendkívül népszerű bőrhatású felületek is. A klasszikus, részletgazdag barokkos motívumok mellett megjelennek a modern enteriőrök jellegzetes mintái, a geometrikus hullámvonalak és a négyzethálós mintázatok, melyeket egyaránt exkluzivitással ruház fel a Jannelli jellegzetes színvilága: fekete, arany és ezüst árnyalatok kreatív kombinációja.

Látogass el hozzánk és csodáld meg élőben is a Jannelli&Volpi exkluzív tapétáit!

Hozzászólások lezárva