A Kelet harmóniája

Mi biztosítja a keleti kultúrában a határtalan nyugalmat és békét? A természet közelsége és a természet iránti szeretet, mely békés szemlélődésre indít és segít a lelki egyensúly megőrzésében. Ha nincs időnk a természetbe látogatni, lopjuk be otthonunkba annak békés nyugalmát! A Prestigous legújabb textil kollekciója, az Orient a keleti kultúra jellegzetes természetközelségét és békés hangulatát hordozza magában.

A visszafogott, finom színekben (vízkék, púder lila, szürke) megjelenő motívumok nyíló nyári virágokat, fán éneklő törékeny madarakat ábrázolnak. Ebben a világban az emberi kultúra és a természet nem kerül ellentétbe egymással, hanem tökéletes harmóniában élnek együtt: a madarak mellett megjelenik a kecses formájú madárkalitka is, mely azonban nem zárja magába énekesét, csak díszes otthonként jelenik meg, ahová a megfáradt állat kedve szerint betérhet. A művészi módon megformált kerámiákat ábrázoló textilek hasonlóképpen illeszkednek a képbe, hiszen egyesül bennük az emberi kultúra és a természet szépsége.

Az Orient textil kollekció motívumaihoz tökéletes alapanyagként funkcionál a kiváló minőségű angol pamut, mely a finom, kecses mintákat légies könnyedséggel egészíti ki, ily módon természetes frissességet árasztva minden helyiségbe, melyet az Orient textiljeiből készült függönyök és díszpárnák dekorálnak.

Ha Te is szeretnéd megcsodálni a Prestigious Textile Orient kollekcióját, látogass el bemutatótermünkbe!

Hozzászólások lezárva