Büszkeségünk fala

London nem csak az olimpiai játékokkal várja az érdeklődőket, de különlegesebbnél különlegesebb lakberendezési cikkekkel, tapétákkal, melyek megörökítik az Anglia történetének nevezetes pillanatait. A világon egyedülálló módon idén harmadszorra rendezik meg Londonban az olimpiai játékokat. Ennek megünneplésére a Graham&Brown egyedi tapétát tervezett, mely a brit nemzet büszkeségeitől díszes.

Az olimpiai versenyek lázában az elkövetkező hetekben az egész világ szeme Londonra irányul, melynek nevezetességei feltűnnek a Graham&Brown legújabb tapéta különlegességén. A grafikus formában megjelenő hírneves épületek (Tower Bridge, London Eye, St. Paul katedrális stb.) érdekes és látványos egyveleget alkotnak, és kreatív módon dekorálják minden London rajongó falát.

Az idei évben azonban nem ez volt az egyedüli különlegesség a Graham&Brown kínálatában. A királynő, II. Erzsébet jubileumi ünnepségének alkalmára született meg az ún. Jubileum tapéta, mely az 1950-es évek londoni hangulatát ragadja meg ezzel is emlékezve a királynő koronázásának évére. A motívumokat a gyártó most is London városának nevezetességeiből merítette, finom színeinek és az alakok megformáltságának köszönhetően azonban egy teljesen más hangulatot keltett életre, mely az 50-es évek nyugalmát árasztja.

Ha Te is egyedi tapétára vágysz, válassz a Graham&Brown egyedi kínálatából!

Hozzászólások lezárva