Csábító allűrök

Atlas AllureA nyár beköszöntét a belga Atlas tapéta gyártó cég új kollekciójával, az Allure-rel köszöntöttük, melyben a vlies tapéták modern, geometrikus mintáival találkozhatunk. Honnan kaphatta a kollekció a nevét? Mesterkélt finomkodás jellemezné a tapétákon megjelenő motívumokat? Vonatkoztassunk el attól, hogy a magyarban sajnálatos módon pejoratív értelmet kapott a kifejezés. Mire utal azonban a szó eredeti tartalma? Az angol allure kifejezés az egyéni báj, a vonzerő kifejezője, mely kiválóan jellemzi az Atlas tapéta kollekcióját.

Ha a minimál stílusú enteriőrök szerelmese vagy, az Allure lesz számodra a tökéletes választás: visszafogottan elegáns mintái finom pasztell és natúr színű alapokon tűnnek elő, lélegzetelállító könnyedséggel öltöztetve fel az enteriőr falát. Harsány színeket, látványos mintákat ne keres az Allure tapéták között!

Atlas AllureA kollekció geometrikus ábrázolásai (lágy hullámvonalak, sugaras minták) a háttérben észrevétlenül meghúzódva csábítóan vonzzák magukhoz tekintetünket. Egyediség, misztikus bűbáj lengi körül a tapétákat, melyek nem a szokványos harsány színeikkel és gigantikus motívumaikkal, hanem éppen ellenkezőleg visszafogott finomságukkal és karakteres színvilágukkal varázsolnak el bennünket.

Modern enteriőrt tervezel? Látogass el hozzánk és gyönyörködj az Allure csábító tapétáiban!

Hozzászólások lezárva