Csillogó textilek

Luxushatású függönyök és dekorok, különleges design, egyedi minták és színek. Röviden így jellemezhetnénk a növekvő népszerűségnek örvendő inStyle textileket, melyek nélkülözhetetlen kellékek egy modern enteriőr megtervezésénél. Az idei évben is igazi különlegességekkel örvendeztetett meg minket az inStyle: fantasztikus körmotívumok, flitteres anyagok, rátétetekkel díszített függönyök, meghökkentően izgalmas színek (okkersárga, neon zöld).

Időzzünk el most egy kicsit az inStyle csillogó felületű textiljeinél, melyek ragyogásukkal felékesítik otthonunkat és exkluzivitásukkal egyediséget kölcsönöznek az enteriőr számára. Ahogyan a Jannelli tapéták esetében láthattuk, az inStyle függöny kollekciójában is gyakorta előforduló párosítás a klasszikus indamotívumok ötvözése az ezüstös ragyogású, fémes rátétekkel. A luxushatást tovább fokozza a kiváló színválasztás, az aranybarna párosítása az elegáns feketével.

A csillogó, fényes felületek azonban nem csak a klasszikus minták és színek esetében jelentkeznek. Az inStyle egyediségét az adja, hogy a kor igényeire válaszolva remekül alkalmazza az élénk, már-már rikító színeket a textilek dekorálására. A ragyogásig fokozott élénk ciklámen, sárga és zöld csíkok ötvözése egyazon textilen meghökkentő, ám mégis lenyűgöző hatást kelt, melyet csak fokoz a csíkos anyag mellé választott rózsamotívummal díszített dekorfüggöny.

Ha igazán izgalmas függöny anyagokat keresel, látogass el hozzánk és válogass az inStyle lenyűgöző kollekcióiból!

Hozzászólások lezárva