Delight – Egy örömteli tapéta

Ki ne ébredne boldog mosollyal az arcán, ha virágok veszik körbe a szobában? Hiszen a virágok jelképezik a női gyöngédséget és szeretetet. Ki ne vágyna arra, hogy minden napját a virágok szerető ölelésében töltse? A Graham&Brown új virágos tapéta kollekciója egy lépéssel közelebb visz bennünket ehhez.

A tapéta kollekció méltán viseli a Delight nevet, hiszen a minták végigböngészése közben az öröm és boldogság érzete hat át minket. A stilizált formában megjelenő virágok mellett a kollekció lenyűgöző darabja a teljes pompájában virágzó pünkösdi rózsa, mely indaként tekeregve beborítja a falat szirmaival. A virágok csodálatos megjelenését a tapéták élénk, izgalmas színvilága teszi még ellenállhatatlanabbá, hiszen a világos alapon megjelenő szenvedélyes vörös, finom zöld és az elegáns fekete virágszirmok tökéletesen felöltöztetik a falat és virágos kertté változtatják az enteriőrt.

A tapéta kollekció ugyanakkor a geometria szerelmeseinek is kedvez, hiszen a virágokat izgalmas színekben játszó csíkos tapéták egészítik ki, melyek textúrája egyedi melegséget kölcsönöz a tapéták számára, míg a Mika névre keresztelt, hullámvonalak szövedékéből felépülő motívum lélegzetelállítóan izgalmas hatást kelt a falon. A kollekció különlegessége a Sway motívum, melyen az egymásba fonódó levelek egyaránt tökéletesen illenek a virágos tapétákhoz és a geometrikus motívumokhoz is.

Szeretnéd Te is virágokkal borítani a falat? Látogass el bemutatótermünkbe vagy nézd meg honlapunkon a Delight katalógus csodálatos tapétáit.

Hozzászólások lezárva