Férfias tapéták a nappaliba!

poszter tapéta

Kattogó óraszerkezet, szélfútta hajóárboc és –kormány, automobil, világtérkép: Egy letűnt kor nosztalgikus képei jelennek meg a Sirpi legújabb poszter tapéta katalógusában, az Altagamma Homeban. A századelő világát idéző, látványos poszterek színvilága és nagyfelbontású, fotóminőségű képei „retró” hangulatot keltenek az enteriőrben, és férfias jelleggel töltik meg a teret.

Hiszen ki rajonghatna jobban az automobilok, az óraszerkezetek vagy a hajós témák iránt, mint a kalandvágyó, műszaki érzékkel megáldott férfiak, akik számára nincs kiábrándítóbb, mint a színes virágokkal tarkított falfelület. Most itt a lehetőség, hogy a férfiakat is bevonjuk a lakberendezésbe! A nagy felbontású képeket ábrázoló poszter tapéták különösen jól illenek a modern stílusban berendezett enteriőrbe, hiszen ezek a tág terekben tudnak a leginkább érvényesülni.

poszter tapétaA Sirpi kollekció poszter tapétái számtalan üni tapétával egészül ki, melyek izgalmas struktúrájuknak és érdekes színviláguknak köszönhetően nem csak kiegészítésként, hanem önmagukban is remekül használhatóak az enteriőr falának díszítésére. Egy üni tapéta szépsége különleges strukturáltságában és jól használható színvilágában rejlik: ebből a szempontból az Altagamma Home tökéletes választás, hiszen nem csak árfekvése rendkívül kedvező, hanem izgalmas strukturáltságának köszönhetően visszafogott, finom mintázatok (négyzet, hullámvonalak) rajzolódnak ki felületén.

Látogass el bemutatótermünkbe vagy nézd meg az Altagamma Home tapéta mintáit weboldalunkon!

Hozzászólások lezárva