Időtlen időkig Prestigious

függönySzokatlan motívum köré építette a Prestigious Textile legújabb kollekcióját, a Drawing Room textiljeit. A kollekció alapját képező Greenwich design különböző korokat idéző óralapokat ábrázol, melyek mindegyike más-más időt mutat, a kollekció és a Prestigious márka időtlen, örökkévaló értékét sugallva.

Milyen izgalmas függöny vagy akár a képen látható roló készíthető ebből az anyagból, mely remekül illik a kollekció nevét adó dolgozószobába, hiszen itt minden az idő körül forog: az idő szabja meg munkarendünket, az idővel küzdünk nap mint nap, hogy minél több feladatnak jussunk a végére, fejezhessünk be. De nem csak a különleges szépségű óramotívumok teszik egyedülállóvá a kollekciót, hanem nem kevésbé a függöny és egyéb kiegészítők (díszpárnák, takarók) készítésére egyaránt alkalmas többi pamutanyag is, melyeket áthat az idő szimbolikája, az elmúlás és az újjászületés gondolata: ezt fejezik ki az antik vázából kiomló virágcsokrok elmosódó körvonalai és a törékeny kerámia edények, melyek látványosan dekorálják a függönyöket és díszpárnákat.

függönyA kollekció otthonos, meleg hangulatát a textilek finom színvilága, a pasztelles árnyalatok is erősítik. A szürkéskékkel, sárgával, púder lilával festett minták és a pamutanyagok természetessége kellemes hangulattal töltik meg az enteriőrt, melyet a kollekciót átható időtlenség tesz egyedien különlegessé.

A Drawing Room időtlen szépségű kollekciója megtekinthető bemutatótermünkben vagy weboldalunkon ide kattintva!

Hozzászólások lezárva