Körbe-körbe karikába

Körbe-körbe karikába! Ez lehetne a mottója az inStyle 2012-es kollekciójának, hiszen a kör-karika motívumnak számtalan változatát dolgozta fel a tőle megszokott látványos és eredeti módon. A hagyományos karika motívuma az idén különlegesen nagy népszerűségnek örvend, hiszen számos európai gyártó textil- és tapéta kollekciójában feltűnik számtalan formában és különlegesebbnél különlegesebb színekben. Mindezek közül az inStyle textilek magasan kiemelkednek merész színtársításaikkal és látványos megoldásaikkal.

A legújabb függönyanyagok között érdemes felfigyelni a hatalmas, kissé szabálytalan formájú karikákat ábrázoló designra, melynek különlegességét kiemeli, hogy egy textilen belül többféle színű karikák váltakoznak egymással. Az inStyle idén is a trend színei közül válogatott, így kollekciójában a látványos zöld, kék és bordó mellett megjelenik az okkersárga is. Az inStyle design függönyei közül nem hiányozhatnak a különleges eljárással készült textilek sem, köralakban tekergőző rátétek, csillogó kört formáló flitterek teszik ellenállhatatlanná a mediterrán világ vérpezsdítő légköréből érkező anyagokat.

Egyediség és egyéniség jellemzi az inStyle valamennyi függönyét! Ha igazán különlegesre vágysz, és nem elégszel meg a tucat termékekkel, gyere el hozzánk és válaszd ki álmaid függönyét az inStyle varázslatos kollekciójából!

Az inStyle 2012-es kollekciója megtekinthető weboldalunkon itt!

Hozzászólások lezárva