Kalandra fel! Hív a tenger!

Pt Maritime - dekorfüggönyImádod a tükörsima vízfelület látványát? Vágyódsz a tenger végtelensége és a hajóutak izgalmas kalandjai után? Akkor a Prestigious Textile kifejezetten Neked teremtette meg a Maritime kollekciót, melynek szín- és motívumvilága a „tengerész divatot” dolgozza fel.

A szövött pamut anyagokat felsorakoztató Maritime kollekció egyaránt jól mutat a kertben és a konyhában, mely kiváló anyagának köszönhetően számtalan felhasználási lehetőséggel bír: kiválóan alkalmas függöny, roló, díszpárna stb. készítésére. A Maritime anyagai szövött textúrájuknak köszönhetően ellenállóbbak a hagyományos pamut anyagoknál.

Pt Maritime - dekorfüggönyA kollekció design tekintetében a tengerész divatban oly gyakran használt csíkos és kockás anyagok látványos variációit kínálja, melyek könnyedén kombinálhatóak egymással. A Prestigious Textil a Maritime kollekcióban található textileket több színváltozatban kínálja, melyek közül kimagaslik a tengerkék árnyalat. Emellett azonban a textilek lila, barna, vízkék, fekete színekben is elérhető.

Térj be hozzánk és válaszd ki a Neked tetsző árnyalatot a Maritime textilkollekcióból!

Hozzászólások lezárva