Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

Pandora Home Kft.

1137 Budapest, Újpesti rakpart 8.

Tel:  +36 – 70 – 394-2540

E-mail: rendeles@pandorahome.hu

Nyitva tartás: Hétfő – Csütörtök: 10:00 – 18:00

                         Péntek: 10:00 – 16:00

Üzletünkben minta utáni értékesítés folyik, melynek megfelelően a megrendelt termékek márkánként eltérően 2-4 hét alatt érkeznek be.

Írj nekünk:Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Bevezető

A manda.hu oldal tulajdonosa a Pandora Home Kft, mely a honlapunkon megadott személyes adatok adatkezelője. Elérhetők vagyunk e-mailen a rendeles@pandorahome.hu címen, vagy postacímünkön: 1137 Budapest, Újpesti rakpart 8. Ezen használati alapelvek a manda.hu weboldalra, és annak adatgyűjtési és kezelési módjára vonatkoznak, melyet a weboldal megtekintésével a látogató elfogad. A Pandora Home Kft a weboldallal kapcsolatban minden jogot fenntart (kivételt képeznek a forgalmazott márkák neve és logói).

Információkérés, Törvényi rendelkezések

A Pandora Home Kft a látogatók információs önrendelkezési jogait biztosítja és védi személyes adataikat. Az MTE és MRSZ etikai kódexével és az Online Privacy Alliance ajánlásaival harmonizálva eleget tesz a személyes adatok gyűjtésére, kezelésére, megőrzésére vonatkozó hatályos jogszabályoknak, így a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló törvénynek, a hírközlésről és a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről szóló törvényi rendelkezéseknek, valamint a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról szóló kormányrendeletnek.
Vásárlóink e-mailben, telefonon vagy a honlapunkon elérhető információkérő nyomtatvány kitöltésével is kérhetnek bővebb felvilágosítást termékeinkről és szolgáltatásainkról, oly módon, hogy legalább az elérhetőségi adataikat megadják, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. A személyes adatokat az információkérésre adott válasz elküldésétől számított egy hónapig használjuk fel, hogy válaszunkat újra elküldhessük amennyiben azt vásárlók valamilyen okból nem kapták meg.

Weboldal használata

Látogató elfogadja, hogy a weboldalt a törvényes keretek közt, rendeltetésszerűen köteles használnia. A Pandora Home rögzítheti a látogatói webstatisztika adatokat, így az időpontot és dátumot, az IP-címet, szolgáltató nevét, az országot, a látogatott aloldalakat, és további automatikusan kinyerhető böngészési adatokat. A Pandora Home Kft-nek jogában áll jelen alapelveket módosítani oly módon, hogy azzal nem sérti a látogatók információs önrendelkezési jogait és nem tér el a hatályos jogszabályoktól.