Kopár sivatagok burjánzó mintái

Prestigious Berber függönyMi az első gondolatunk, ha a Berber szót halljuk? Mily képek jelenek meg szemünk előtt? Afrika, a nap égette sivatagok, az elfojtott szenvedélyek országa? Vagy a gazdag motívumokkal díszített textilek és kelmék pompája, mely csodálatos módon ellensúlyozza a vidék kietlen pusztaságát? A berber kultúrkör szenvedélyes és látványos mintái inspirálták a Prestigious Textile új, nagysikerű kollekcióját, a Berbert, melyből szemet gyönyörködtető függöny, díszpárna vagy ágytakaró készülhet.

Tökéletes összhang uralkodik a kollekció változatos mintái között: a pöttyös, a csíkos és az ikat mintával díszített anyagok segítségével a teljes enteriőrt könnyedén felöltöztethetjük. Látványos függönyök, játékosan izgalmas díszpárnák készülhetnek a Berber egzotikus anyagaiból, ugyanakkor a Meknes, Tarfaya, Zagora designok kárpitanyagnak is alkalmasak.

Prestigious Berber függönyA látványos, részlet gazdag függöny és bútorszövet anyagok meleg színvilággal párosulnak, mely az inspirációt nyújtó afrikai sivatagok szenvedélyét tükrözi: a terrakotta, a mély lila és a sötét kék árnyalatok finom krémszínekkel egészítik ki a kollekció színskáláját. A színek meleg árnyalatai és az anyagok lágysága teszi lehetővé, hogy a Berber kollekcióból készült függöny látványosan, ám az otthonosság érzetét megtartva dekorálja az enteriőrt.

Még nem találkoztál a Prestigious Berber kollekciójával? Gyere el bemutatótermünkbe  vagy nézd meg honlapunkon a Berber kollekció textiljeit!

Hozzászólások lezárva