Márkák

Sirpi

A Sirpi tapéták a legmodernebb technikai eljárással készült vinyl tapéták, melyek értékét növeli, hogy egytől egyig lángmentes kivitelezésben készülnek. A Sirpi márka a kiváló minőség mellett a fantasztikus designt és mintaválasztékot is garantálja, hiszen kollekcióiban a klasszikus, barokk mintás tapéták mellett a modern, minimál lakberendezésben kedvelt strukturált változatokat is megtalálhatjuk. Még több Sirpi fotóért kattintson ide!

Prestigious Textile

A Prestigious Textile termékeit a kiváló minőség és az újszerű megoldások jellemzik. A Pt 1988-ban alakult Yorkshireben, a brit textilgyártás otthonában, már azonban a világ vezető textil és tapétagyártó cégévé nőtte ki magát. Kollekcióit a változatos alapanyag és széles mintaválaszték jellemzi, melyet a folyamatosan megújuló, trendformáló design biztosít. Az egyedi mintákban bővelkedő design tapéták gyönyörűvé varázsolják otthonát. Szeretne még több fotót látni a Prestigious Textile termékeiről?

inStyle

A görög inStyle textiljeit az úttörő design, a folyamatosan megújuló minta- és színválaszték jellemzi. A textilek népszerűségét kiváló minősége és látványos designja mellett gazdaságos felhasználhatóságának is köszönheti, hiszen a textilek mindegyike duplaszéles (280 – 300 cm). A görög inStyle kollekcióban számtalan különleges technikai eljárással készült anyag található (lézervágott organzák, flitterekkel és lurex szállal díszített anyagok). További fotók megtekintéséhez kattintson ide!

Fine

Az Alpok és a hegyek világa ihlette az osztrák Fine textil gyártó cég anyagait, melyek jellegzetessége, hogy természetes szálakból (gyapjú, len, pamut) készülnek. A természet közeli hangulat adja ezeknek az anyagoknak a melegség érzetét, melyet a letisztult mintavilág és színárnyalatok csak tovább fokoznak. Kiváló minőségű textiljeik többsége bútorszövetként is használható, sőt számos anyaguk lángmentes kivitelben készül, mely alkalmassá teszik a textilek felhasználását szállodák számára is. A Fine textilek megtekintéséhez kattintson ide!   

Graham&Brown

Az angol Graham&Brown tapétái látványos mintákon túlmenően kedvező árfekvésük miatt is rendkívül népszerűek. Az angol gyártót különleges büszkeséggel tölti el, hogy tapétáik jelentős részét olyan hírneves designerek tervezték, mint amilyen Kelly Hoppen, Marcel Wandes vagy Julian MacDonald. A Graham&Brown tapétáit éppen ezért a tradicionális és modern elemek kreatív kombinációja jellemzi. Szeretne további fotókat látni a Graham&Brown tapéta kollekciókról? 

Armani

A világhírű divatcég, az Armani 2015-től a tapéták világában is meghatározó szerepet vállal. Első kollekciójuk, a Precious Fibers 100% selyemből készült, mely mutatja az Armanitól már jól ismert minőséget és eleganciát. A letisztult design és a természet ihlette színek és minták jellemzik az Armani tapétáit, mely szoros összhangban áll a divat világában már meghonosított elveikkel. Az Armani tapétákat azoknak ajánljuk, akik otthonukat a letisztult elegancia jegyében kívánják berendezni, ugyanakkor fontos számukra az exkluzív jelleg. Szeretne még több fotót megtekinteni az Armani luxus tapétáiról?

Jannelli&Volpi

A Jannelli&Volpi, olasz gyártó raktárából lélegzetelállító szépségű luxus tapéták kerülnek ki, melyek különlegessége, hogy méterével kaphatóak. A fantasztikus design mellett az újszerű technikai megoldások is kiemelik a tapéták egyediségét, pl: csillogó rátétekkel díszített tapéták. Dekoráljon egyetlen falszakaszt a Jannelli&Volpi tapétákkal és kifinomult elegancia költözik otthonába. Szeretne még több fotót látni a Jannelli&Volpi luxus tapétáiról?

Omexco

Az Omexco márka a tapéták világában mára egyet jelent kiváló minőséggel, az igényes tervezéssel és a kreatív designnal. Méteres tapétáik többsége természetes alapanyagból készül (pl.: bambusz, nád, selyem), melyek első sorban struktúrájukkal hatnak és teszik lenyűgözően izgalmassá otthonaink falát. A gyártás során, mely a mai napig Európában zajlik, különleges technikai eljárásokat alkalmaznak, mely garantálja a kiváló minőséget. Az Omexco tapétákról még több fotót láthat ide kattintva!