Metálos/Fémes tapéták

Hozzon melegséget otthonába, ragyogó, metálos tapétákkal. Finom ragyogásuknak köszönhetően, a fémes hatású tapéták melegséggel árasztják el a teret, ezáltal létrehozva egy sokkal meghittebb hangulatot.

A klasszikus minta és a fémes hatás keveredéséből egy igazán fényűző tér születhet. Kombinálhatjuk kristálycsillárral, szaténnal, selyemmel de akár tükrökkel, vázákkal, üvegből készült tárgyakkal is. Ezekkel az apró kiegészítőkkel tehetjük még fenségesebbé terünket.

A fémes hatású tapéták előnye továbbá az is, hogy mintájukat ragyogásuknak köszönhetően, még inkább kontrasztossá varázsolják. Legyen az fekete – arany vagy egy ezüst – grafit kombináció, biztos, hogy senki nem fog szó nélkül elmenni mellette!


Klasszikus minták mellett, ezek a tapéták tökéletesek lehetnek a modern világ szerelmeseinek is. Választékunkban megtalálhatóak csíkos, egyszínű tapéták is, amik remekül alkalmazhatóak geometriai motívumokkal.

Nem utolsó sorban a romantikus világ kedvelői is megtalálhatják amit keresnek. Pasztell alapon lévő fémes virágok, ágak, madarak között veszhetnek el és találhatják meg azt, amire vágynak.

Legyünk különleges, legyünk egyediek! Legyen metál fényű tapéta otthonunkban és élvezzük különlegességét, melegségét, ragyogását!

Kulcsszavak: Tapéta, Modern tapéta, Design tapéta

Hozzászólások lezárva