Nemcsak a vámpírokról híres Volterra

Ki ne várná lélegzetvisszafojtva a a Twilight legújabb részét a mozikban? Hamarosan megismerhetjük Edward és Bella szerelmének legújabb fejezetét, melyben a Volterrában székelő vámpír klán, a volturi is megjelenik. Volterra antik épületei ihlették a Twilight íróját arra, hogy a vámpírok székhelyévé tegye a várost, és ugyanezek az ősi építmények inspirálták a Sirpit legújabb tapéta költeményének, az Affreschi kollekciójának megalkotásában is.

Az Affreschi nevéhez méltóan freskószerű tapétákat tartalmaz, melyek közül kiemelkednek az antik látképeket ábrázoló poszter tapéták és bordűrök: Voterra, Pompei és Agrigento romjai elevenednek meg ezeken a látványos tapétákon, melyek segítségével csodálatos mediterrán hangulatot varázsolhatunk az enteriőrben. Klasszicizmus és modernség egyesül a Sirpi tapétákon, melyek a korábbi gyakorlatnak megfelelően lángmentes kivitelezésben készülnek.

A kollekció kiegészítésképpen antik (töredezett) kövezetet imitáló tapétákat láthatunk, melyek kiválóan illenek a poszterek keltette freskószerű hangulathoz. Izgalmas, a kövezet töredezettségét imitáló struktúrájuknak köszönhetően ugyanakkor ezek a tapéták önállóan is tökéletes dekorációként funkcionálnak: meleg, natúr színeik (barna, krém és szürke lélegzetelállító árnyalatai) folytán ugyanakkor otthonos érzetet kölcsönöznek a helyiségnek.

Látogass el bemutatótermünkbe és simítsd végig az Affreschi tapétákat, hogy átérezd a mediterrán világ meleg otthonosságát! Vagy tekintsd meg az Affreschi kollekció poszter tapétáit weboldalunkon ide kattintva!

Hozzászólások lezárva