Nemzeti szimbólumok az angol textileken

Nemzeti örömökben bővelkedik ez az év Anglia számára. Egy hónapja ünnepelték a királynő, II. Erzsébet uralkodásának jubileumát, a héten pedig fővárosukban, Londonban köszönthetik az olimpiai játékokat, melyre az egész világról várják az érdeklődők hadát.

Az angol Prestigious Textile egy új, nemzeti szimbólumokban gazdag különleges pamut anyagokkal, a Capital First Class Jack kollekcióval tiszteleg eme jeles év ünnepsorozata előtt. A hagyományosan angol panama cotton felületén megjelenő festett motívumok az angol élet jellegzetes szimbólumaiból épülnek fel: a királynő arcképét ábrázoló bélyegek, londoni telefonfülkék, angol egyenruhás rendőrök (bobby-k), a brit nemzeti zászló stb.

A kollekció különleges anyagai nem csak függöny varrására kiválóak, hanem számtalan lehetőséget kínálnak látványos és ötletes megoldásokra, textil dekorációkra: vidám terítők, textil alátétek, zászlók, de akár egyedi textiltáskák is készíthetők a kiváló minőségű angol pamut anyagokból. Teremtsünk mi is olimpiai hangulatot otthonunkban, hogy teljes átéléssel élvezhessük a fantasztikus sporteseményeket, és lenyűgöző környezetben szurkolhassunk kedvenc versenyzőinknek!

Várunk bemutató termünkben, ahol élőben is megcsodálhatod a Capital First Class Jack kollekció különleges anyagait!

Hozzászólások lezárva