Olvasmányos tapéták

Lehengerlően izgalmas új tapéta kollekcióval állt elő a Prestigious Textil. Az Icon névre hallgató tapéta válogatásukban a főmotívumokat olyan mindennapi tárgyak alkotják mint a falióra és a könyvespolc. Érdekes játék ez a térrel, hiszen a hagyományosan térbeli kiterjedésű dísztárgyak most síkban helyezkednek el és ily módon dekorálják az enteriőr falát.

Az Icon tapétakönyv talán egyik leglátványosabb motívuma a First Edition, mely régi kiadású könyveket ábrázol oly élethűen, hogy legszívesebben megpróbálnánk leemelni egy-egy kötetet a polcról és titkon beleolvasni. A tapéta nem csak dekoratív, hanem tökéletesen imitálja a könyvespolcokat, így kiváló választás lehet egy férfias dolgozószoba vagy munkasarok számára. Hasonlóan izgalmas hatásokat érhetünk el a faliórákat ábrázoló Time tapétával, vagy a virágzuhatagot ábrázoló Arosa mintával. Meghökkentő mintával rendelkezik a Mezzo tapéta, melyen antik mellszobrok láthatóak többféle perspektívából,  ennek köszönhetően a tapéta kiemelkedik a síkból és térbeli dimenziót kap.

A tapéta kollekció különösen jól felhasználható, hiszen az előbbiekben felsorolt egyedi mintákat finom, struktúrában gazdag egyszínű tapéták egészítik ki, melyek segítségével egy teljes enteriőr csodálatos színbe öltöztethető. És ha már a színekről beszélünk, ne feledkezzünk meg említést tenni az Icon tapéták gyönyörű színeiről: az élénk piros, az újszerű sárgás zöld és a vadító lila garantálja az enteriőr egyediségét, míg a nyugodtabb színválaszték, a finom krém színek és pasztell árnyalatok letisztult, elegáns hangulatot árasztanak.

Ha igazán egyedi tapétára vágysz, látogass el bemutató termünkbe és engedd, hogy magával ragadjanak az Icon tapétái!

Hozzászólások lezárva