Prestigious divat (Mode!)

Letisztult elegancia és meleg színárnyalatok használata párosul a Prestigious Textile legújabb kollekciójában, a Mode-ban, mely nevéhez méltó módon divatos minták (finom geometria) és színek (mély piros-lila, sárgás zöld, türkiz kék)  ötvözetéből született. A tökéletesen összeválogatott minták és színek révén a kollekció otthonos melegséget és puhaságot sugároz.

A Bari design hullámvonalai érzékenyen emelkednek, domborodnak ki a jacquard szövetből, ily módon 3D hatását keltve a szemlélőben. Látványos, elnagyolt mintájának köszönhetően remekül használható ráncolt függönyként, de lappanelként is. Hasonlóan látványos hatást érhetünk el a Como design használatával, melyen a különböző árnyalatokban pompázó négyzetek patchwork szerűen állnak össze a szövet felületén. E két nagyméretű motívumrendszer mellett megtalálhatóak a fényes szállal átszőtt kisebb méretű ovális és gyémántszerkezetes minták is.

A visszafogott eleganciát és modernséget tükröző motívumok mellett a Mode kollekció a színben harmonizáló csíkos és egyszínű anyagokat is felkínálja annak érdekében, hogy tökéletes összhangot alakíthassunk ki az enteriőrben. A minták arányos használatára adnak példát a kollekció enteriőr fotói, melyen a sárgás zöld, Citrus szín jelenik meg. Ugyanakkor a kollekció minden darabja többféle színben is elérhető, melyek közül érdemes kiemelni a piros árnyalataiban játszó Berry és a fekete-szürke színváltozatára épülő Noire színeket.

A Prestigious Textile Mode kollekciójának színei és mintái megtekinthetők honlapunkon ide kattintva vagy élőben bemutató termünkben!

Hozzászólások lezárva