Prestigious Textil – pt

Pt Rainforest

Prestigious Textil – pt

Ahol az elegancia és az újdonság találkozik

Prestigious Textile márka 1988-ban született meg Yorkshirben, az ősi brit textilgyártás hazájában, mára már trend- és stílusformáló szerepet játszik a lakástextíliák és tapéták pazar világában. A Prestigious Textile minőségi termékeit az elegancia és az újszerű megoldások finom összhangja hatja át, mely biztosítja a cég vezető helyét a lakástextil márkák között.

A Prestigious Textile kínálata évtizedek óta szemet gyönyörködtető sokszínűséggel kápráztat el bennünket a textilanyagok, színárnyalatok és minták terén: a kortárs designtól a finom selymekig, a gazdag bársonytól az áttetsző fényáteresztőkig, a klasszikus jacquardtól a modern pamutig a lakástextíliák végtelen sora alkotja kollekciójukat. Legyen szó bútorszövetről, függönyök széles választékáról vagy tapétáról az angol Prestigious Textile márka és termékei szerte a világban ugyanazt az üzenetet hordozzák: minden, ahol az elegancia és az újszerűség találkozik.

Szeretné még jobban megismerni a Prestigious kollekciókat? Kattintson és ismerkedjen meg a legfrissebb textil kollekciókkal!