Szenvedélyes textilek

Latinos temperamentum hatja át a Prestigious Textile Salsa kollekcióját, mely az élénk színek kavalkádjával a dél-amerikai karneválok izgató világába csábít. A kollekció a csíkos motívumok izgalmas változataira épül, melyek a táncoló hullámvonalaktól a színátmenetes vékony csíkokig terjednek. A csíkos textilek mellett a kollekcióban megjelenik a növekvő népszerűségnek örvendő rombuszminta elmosódott, bársonyos motívuma.

A Salsa kollekció látványos színein túl gazdag anyagbőségével kápráztat el bennünket, hiszen a fényes szatén és vastag, színátmenetes zsenília mellett a kollekciót a bársonyos felületű textilek alkotják. A több színben pompázó bársonycsíkokkal és rombuszmintával dekorált anyagok csodálatos látványt nyújtanak dekorfüggönyként, de bútorszövetnek is kiválóan alkalmasak. Fényűző hatás és különleges design jellemzi a Salsa kollekció textiljeit, mellyel új életre kelthetjük régi kanapénkat.

A Pt Salsa kollekciót a gazdag, bársonyos anyaguk mellett a különleges színvilág tesz lélegzetelállítóan széppé: a pink és lila színek mellett a kollekció elérhető a kék fantasztikus árnyalataiban, a bársonyos lila, az elegáns fekete-fehér és a visszafogott szépségű krémszínű változatban is. A Prestigious Salsa kollekció dekoranyagait a gyártó 3 méteres, vékony csíkokkal díszített fényáteresztő függönnyel egészítette ki, mely a végső tökéletességét adja meg a Salsa kollekcióba öltöztetett enteriőrnek.

Gyere el bemutatótermünkbe és simítsd végig a bársonyos textileket! A kollekció különleges színvilágát egy kattintással weboldalunkon is megtekintheted!

Hozzászólások lezárva