Tapétamánia!

Graham&Brown Contour tapéta kollekcióTapéta a nappaliban, tapéta a hálóban… De itt nincs vége! A tapétamánia kiterjed egész otthonunkra, hiszen ma már tapétával dekoráljuk lakásunk minden helyiségét. A tapétázás iránti szenvedély legújabb példája a Graham&Brown új, antibakteriális kollekciója, a Contour, melyet kifejezetten a konyhák és fürdőszobák falára terveztek!

A Contour tapéták antibakteriális hatásuknak köszönhetően védelmet biztosítanak a káros baktériumok ellen, nem penészednek, lepereg róluk a víz, így kiválóan alkalmasak arra, hogy helyettesítsék a mára már unalmassá vált csempéket. A csempézés kora lejárt, az antibakteriális tapéták igazi újdonságszámba mennek a tapétázás területén, hiszen lehetőség nyílt arra, hogy sokkal látványosabb és izgalmasabb mintákkal és színekkel dekoráljuk a konyhát és a fürdőszobát. Látvány és praktikum egyesül eme különleges eljárással készült tapétákban.

Graham&Brown Contour tapéta kollekcióA Contour tapéták bár a csempék motívumaira épülnek, mégis az angol gyártó a rá jellemző kreativitással különlegesen egyedivé varázsolta a kollekciót: Flamingók, trécselő háziasszonyok és képeslapokat imitáló minták teszik modernné és feledhetetlenné a Contour kollekciót. Természetesen a kollekcióból nem hiányozhatnak a nosztalgiával fűszerezett konyhai (kávéscsészék, edények, konyhai kellékek) és a retró hatású geometriai minták sem. Széles minta- és színválasztékának köszönhetően ebben a kollekcióban bárki megtalálhatja a számára ideális tapétát!

Modern konyhát és fürdőszobát szeretnél? Látogass el hozzánk és lapozz bele a Graham&Brown Contour tapétakönyvébe!

Hozzászólások lezárva