Termékek

Függöny

A függönyök otthonunk elengedhetetlen részét képezik, nem pusztán az ablakot díszítik, hanem igencsak meghatározzák az adott enteriőr karakterét. Cégünk a függönytextíliák széles választékával várja az érdeklődőket: Legyen szó fényáteresztő vagy sötétítő függönyről, lapfüggönyről vagy ráncolt függönyről üzletünkben biztosan megtalálja a stílusban és színvilágban leginkább kedvére valót. Szeretne a lehetséges függönyözési technikákról és függönytextíliákról bővebben olvasni?

Tapéta

tapéták számos előnnyel rendelkeznek a festékkel szemben: A tapéta segítségével könnyedén elfedhetjük a falak hibáit, lágyíthatjuk az előnytelen építészeti adottságokat. A színek, minták és textúrák kombinációjával a tapéták olyan kivételes hatásokat tudnak elérni, amit festéssel lehetetlenség lenne. Széles tapéta kínálatunkból Ön is könnyedén megtalálhatja az otthonába leginkább illő változatot. Szeretne bővebben olvasni a tapétákról és típusairól?

Bútorszövet

bútorszövet kiválasztása meghatározza az enteriőr összképét és uralkodó hangulatát, hiszen a kárpitanyag kelti életre bútorainkat, adja meg végső formájukat. A bútorszövetek terén ma már széles választékkal találkozhatunk, a klasszikus bársony anyagoktól egészen a modern műszálas textilekig, különleges kiképzésű műbőrökig számtalan lehetőségünk van. Oldalunkon további információkat találhat a bútorszövetekről és azok típusairól.

Árnyékolástechnika

Korunk lakberendezése számos árnyékolástechnikai lehetőséget kínál, melyek közül a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásánál apraktikum mellett esztétikai szempontokat is figyelembe kell vennünk, hiszen választásunk meghatározza a fényviszonyokat és így erőteljesen befolyásolja az otthonunkban uralkodó hangulatot. Az árnyékolástechnikai megoldások esetében számos stílus (klasszikus, modern, design) és alapanyag (fa, fém) közül válogathatunk. Szeretne bővebb információkhoz jutni a lehetséges árnyékolástechnikai megoldásokról?

Lakásdekoráció

Lakásdekorációs termékeink segítségével egyedivé varázsolhatja otthonát, hiszen a jól megválasztott kiegészítők jelentősen befolyásolják az otthonunk stílusát és hangulatát. A kényelmet biztosító díszpárnák és ágytakarók praktikus funkciójukon túlmenően dekoráló elemként is szolgálnak. Lakástextiljeinket továbbdíszíthetjük a számtalan formájú és színű elkötők éspaszományok használatával, melyek segítenek abban, hogy finoman dekoráljuk az egyszerű anyagokat. Lakásdekorációs kínálatunkról részletesebben olvashat oldalunkon.