Utazás a tapéták rengetegébe

Odysseus kalandjai ihlették a Gaham&Brown legújabb tapéta kollekcióját, az Odyssey-t. Ahogyan a legendás görög hős beutazta az Égei-tenger szigeteit, hogy különleges lényekkel találkozhasson és felfedezhesse a világ csodáit, úgy a Graham&Brown tervezői is elmerültek  a tapétaminták végtelen áradatába és új kollekciójukkal olyan utazásra csábítanak, melynek során megcsodálhatjuk a legkülönfélébb tapéta motívumokat.

Egy életre szóló élményben lehet részünk, mikor átlapozzuk az Odyssey tapétakönyvet, melyben a lágy hullámvonalak állnak szemben az élesen geometrikus mintákkal. Finom, fémes pontok rajzolják ki a hullámvonalat az Element designon, mely a falra feltéve a 3D látszatát kelti. Hasonló hatást érhetünk el a Lucid tapéta használatával is, melynek ívei szövetszerű felületről domborodnak ki. A lágy motívumok kontrasztjaként jelenik meg a Quantum design, melyben a finoman fénylő pontok gyémántszerkezetet képeznek. Ehhez a designhoz különösen jól passzolnak a monokróm színtársítások.

 Az izgalmas hatást még tovább fokozza a tapéták látványos színpalettája, hiszen a kollekció nemcsak a minták (lágy vonalak vs. szögletes geometria), hanem a színek tekintetében is az ellentétekre épít: a natúr, földszínek mellett megjelenik az élénk pink és a sárga meghökkentő árnyalatai. Ily módon a letisztult, elegáns tapéták társulnak a fiatalos designokkal az Odyssey lenyűgöző kollekciójában.

A kollekció novembertől megtekinthető bemutató termünkben. Gyere el Te is, és kalandozz velünk a tapéták rengetegébe!

Hozzászólások lezárva