Vidéki idill az angol textileken

Pt Garden of England függöny és roló

Mi lehetne békésebb, mint a vidéki kúria idillje, melyet áthat a természet nyugalma, míg kertjét gyümölcsfák és virágok ékesítik? A Pt Garden of England textil kollekcióját az angol vidéki idill ihlette. A kollekcióban található textileket a természetesség, a rusztikus világ naiv bája jellemzi, ennek megfelelően a textilek a konyhakertek miliőjéből nyerik motívumaikat.

Szeretnénk otthonunkba varázsolni a vidéki élet egy-egy nosztalgikus elemét? A Garden of England kollekciója biztosan elnyeri tetszésünket: A gyümölcsökkel, illetve a vidéki életre jellemző motívumokkal (kakas, tehén, kunyhó stb.) tarkított textilek izgalmas színeik és bájos mintáiknak köszönhetően különösen alkalmasak arra, hogy felöltöztessék konyhaablakunkat. Izgalmas roló, illetve hagyományos függöny egyaránt készíthető belőle.

Pt Garden of Enland függönyA tökéletes összhang megteremtése érdekében azonban nem elegendő a megfelelő függöny kiválasztása! A kiegészítők használata a konyhában legalább olyan fontos, mint bármely más enteriőrben. A Garden of England pamutanyagai nem csak függöny varrására alkalmasak, hanem hangulatos konyhai kiegészítők (konyharuha, kötény, terítő stb.) is készíthető belőlük. A kollekció mintás anyagait rendkívül jól használható kockás és pöttyös textilek egészítik ki, melyek kiválóan ellensúlyozzák a dominánsabb mintákat. A Garden of England különlegessége, hogy mintái PVC változatban is elérhetőek, melyekből igazán látványos és egyedi terítők készíthetőek.

Ha Te is egyedi konyhára vágysz, gyere el bemutatótermünkbe és válassz a Pt Garden of England kollekciójából!

Hozzászólások lezárva